© Copyright 2019 Het Satelliethuis - Alle rechten voorbehoudem

Schotel voor de Caravan of Camper

MA-VE 68P
€ 1249.00
Exclusief montage

Deze volautomaat voor op uw caravan of camper. voorgeprogrameerd met Astra 1, 2, 3 en eutelsat 9A
Canal Digitaal fastscan en Joyne scan
3 jaar garantie

Megatronics ASR-850 Flat Skew
€ 1749.00
Exclusief montage

Compact, snel en geluidloos. De ideale antenne voor de reizigers onder ons die vaak naar Portugal en Spanje reizen. De ingebouwde intelligente GPS, die continue werkt dankzij de voeding via de D+, geeft om de 3 seconden de juiste positie door en stelt de positie van uw LNB (SKEW) automatisch bij. Voorgeprogrameerd voor Astra 1, 2, 3 en Eutelsat 9A. Canal Digitaal fastscan en Joyne scan
3 jaar garantie

Travelsat R7 80cm
€ 1279.-

Met de R7 introduceert het Nederlandse Travel Vision de opvolger van de succesvolle R6 65 DUO. Verder heeft de Travel Vision R7-DUO een oplaadbare lithium accu, die ongeveer 1 uur meegaat. De accu heeft u nodig om de schotelantenne uit te richten, dit is doorgaans een kwestie van een paar minuten. Opzetten is eenvoudig en dankzij 14 ingeprogrammeerde satellieten kijkt u met de R7 snel naar uw favoriete zenders.

Canal Digitaal HD Recreatieset
€199.00

Deze set bestaat uit
HD decoder met smartkaart, duo Lnb, coax, Statief, handleiding, kompas
volledige uitleg bij aanschaf

Travel Vision TVA 65cm Connect
€ 1695.00
Exclusief montage


Niet geschikt voor Zuid-Spanje en Portugal

De Travel Vision TVA 65 Connect is een stabiele automatische schotelantenne die u makkelijk bedient met uw smartphone via een Bluetooth-verbinding. Met de mobiele app Travel Vision Connect heeft u alle bedieningsfuncties tot uw beschikking. U kunt bijvoorbeeld de schotelantenne aan- en uitzetten, van satelliet wisselen en de systeeminstellingen weergeven. De app is geschikt voor Android en iOs. De TVA 65 Connect heeft de nieuwste DVB-S2 technologie, zodat u geniet van HD beeldkwaliteit.

Travel Vision TVA 80cm Connect

€ 2095.00
Exclusief montage

De Travel Vision TVA 80 Connect is een stabiele automatische schotelantenne voor op camper of caravan. U bedient hem eenvoudig via Bluetooth met de gratis Travel Vision Connect app (op uw Android- of iOs-smartphone). Hiermee heeft u alle functies tot uw beschikking: de schotelantenne aan- en uitzetten, van satelliet wisselen en systeeminstellingen weergeven. Verder heeft de TVA 80 Connect de nieuwste DVB-S2 technologie, zodat u overal kunt genieten van HD beeldkwaliteit.

Intellian I6p autoskew 60cm,
quad out, 45gr/sec
€ 7299.00
Exclusief montage

WorldView ready,
De Intellian I6 is ideaal voor grotere boten of bedrijfsauto’s die over een groot deel van de wereld reizen. Met zijn zeer accurate satelliet volg systeem is de I6 goed onder alle condities.
Hoogtepunten
De I6 heeft een automatische skew die voor een beter satelliet ontvangst zorgt voor boten en voertuigen over grote afstanden
Automatisch van satelliet wisselen met afstand bediening
Compatibel met alle grote satelliet TV aanbieders over de hele wereld
Simplel design, geen los compas of sensors nodig
Ingebouwde GPS zorgt dat het signaal sneller word opgepakt
Ingebouwde HD module voor Ku-band