Waarom Wij

Het Satelliethuis is gespecialiseerd in satellietontvangstsystemen.
Wij zijn canal digitaal Primium dealer en Astra service dealer, tevens zijn wij specialist op GSO gebied en werken wij met de laatste glasvezel techniek.
Voor elke situatie en lokatie is een passende oplossing en voor de prijs hoeft u het niet te laten.
Wist u dat HD via de satelliet ontvangst met de juiste appartuur het mooiste en strakste beeld leverd, daar kan geen Ip of kabel tv aanbieder tegenop. dus kies er ook voor om echt te genieten van perfecte kwaliteit van beeld en geluid, waar u dat wilt. U kunt zelf uw zenders kiezen, met of zonder abonnement. U bent met sommige satellietsystemen voorbereid voor AC 3 Digitaal uitzendingen. Wanneer wij dat omrekenen is het zelfs goedkoper dan kabel.
Wij zijn geen dozen schuivers, vandaar wij dan ook geen webshop hebben, maar desgewenst versturen wij in heel Eu op. tevens op alle produkten minimaal met 2 jaar volledige garantie!
Een eigen technische- en installatiedienst, zodat u niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd.
Alle decoders desgewenst gedemonstreerd en PLUG & PLAY geleverd, voorzien van de laatse software en zenderlijst.
Wanneer u besluit tot de aankoop van een systeem, is het zinvol om dit te doen bij een kwaliteitsbedrijf zoals Het Satelliethuis want wij zijn officieel PREMIUM DEALER.
Voor elke wens is een passend advies. Drempelvrees is absoluut overbodig, zonodig leggen we alles drie keer uit. Wij hechten aan goede, betrouwbare informatie en nazorg. Teveel aanbieders bieden een slechte of zelfs helemaal geen nazorg. Dit geldt vooral voor internet aanbieders. U mag het dan allemaal zelf uitzoeken of u moet extra kosten maken omdat het product niet voldoet aan de gewekte verwachtingen. Naast het persoonlijk advies in onze showroom, willen wij u ook via deze internetpagina's zoveel mogelijk informeren. Behalve mededelingen over allerlei belangrijke en interessante zaken, bieden wij u op deze pagina's hulp in velerlei vormen. U vindt daarom op onze website regelmatig:

* De nieuwste updates voor tuners.
* Handleidingen.
* Hulp bij installaties.
* Probleemmeldingen bij apparatuur en/of ontvangst met eventuele oplossingen.
* Links naar frequentielijsten en dergelijke.
* Ook publicerenen wij hier omtrent de (technische) achtergronden en wetenswaardigheden van onze producten.

Al met al zijn dit pagina's om regelmatig te bezoeken en te raadplegen. Wij mogen dan ook gerust stellen:
Het Satelliethuis is een bedrijf met hart voor zijn klanten.