Wie zijn Wij ?

Sinds mei 2000 zijn wij begonnen met de verkoop en installeren van satellietschotels en toebehoren, vooral om huishoudens te voorzien van extra TV en radio zenders welke niet via de kabel verkrijgbaar zijn, in de jaren is Het Satelliethuis Almere uiitgegroeid tot een van de betere verkoop en service punten van satelliet TV artikelen. ( decoders, startkaarten, televisies, ci modules) Wij zijn premium-dealer van Canal Digitaal die de provider is van levering van Nederlandse kanalen via de schotel.
In de loop der jaren is onze kennis flink is toegenomen en hebben wij ook ons gericht op GSO (Gemeenschappelijk Satelliet Ontvangst) en zijn lid van het in 2000 opgerichte Satellietplatform, met ondersteuning van SES-Astra. Het doel van het satelliet platform is GSO verder te promoten en vooral woningbouw en VvE's ervan te overtuigen dat GSO nog steeds de beste oplossing is voor al die vervuiling van al die schotels op balkons en aan de gevels,
Ook zijn wij een van de weinigen die met de juiste kennis en materialen werken met glasvezel GSO netwerken in plaats van kabel (coax). Dit is beter, bedrijfszekerder en voordeliger dan een coax netwerk.
In de loop der jaren zijn er tot tevredenheid van de klant meerdere GSO projecten door Het Satelliethuis Almere opgeleverd en worden nog steeds onderhouden door ons.
Nu na 18 jaar is de schotel voor woning wat minder geworden vooral door de opkomst van glasvezel, terwijl de buitengebieden en de recreatie gebieden juist sterk aan het toenemen is.

Ook onze kennis voor op vakantie zoals recreatie huizen, caravans, campers, campings, hotels en recreatie parken is zeer uitgebreid en wij leveren en monteren zoals u dat wilt.
Wij leveren en monteren vaste schotels en automatische schotels zodat u waar dan ook in europa ontvangst heeft in heel Europa of waar u ook op vakantie gaat.
Bij ons krijgt u bij verkoop een duidelijke uitleg en eventuele demonstratie van de aan u geleverde producten.
Wij zien geen problemen alleen uitdagingen en zeggen zelden nee.
Ook leveren en installeren wij: camerabewaking, UHD en OLED televisies en ondersteunen kleine netwerken (ook WiFi).