technisch en facilitair bedrijf
gallery/logo-hetsatelliethuis-280x96
Openingstijden: Vrijdag 12:00 - 16:00, Zaterdag 9:00 - 13:00 en Overige dagen op afspraak

 

Onze diensten

gallery/gso0demeester

Het GSO projekt Muiderburgt: IJmeerdijk toren II (Almere- Flevoland, met 3 satellietposities)

Hier staat een van de eerste GSO ontvangst- systemen van Nederland. Het bestond alleen uit 1 positie voor de Astra 1. Aangezien de bewoners reeds jaren last hadden van uitval en storing van het UFKES net, hebben wij hier alles vernieuwd. Ook hebben wij het systeem uitgebreid voor de ontvangst van de satellieten Astra 2 en Astra 3, waarbij wij gebruik hebben gemaakt van glasvezeltechniek. Nu kunnen de bewoners alle HD- en alle vrije Euopeese  zenders ontvangen zoals de Engelse en Duitse.

DeMeester (Amsterdam) een GSO project met 106 woningen.

Het complex DeMeester bestaat uit zes bouwblokken die als ’t ware op een houten dek zijn gebouwd met 57 sociale huurwoningen en 49 koopwoningen. Het hoogste blok met 10 verdiepingen vormt een geluidsbuffer voor de achterliggende woningen van het complex. Onder de woningen zijn bedrijfsruimten en een parkeergarage.Dit complex is door ons voorzien van een ontvangstsysteem met 5 satellietposities.

gallery/demeester
gallery/gso-lommerijk

GSO starterswoningen in Almere-Flevoland.

66 tijdelijke starterswoningen in opdracht van woningbouwvereniging Goede Stede Flevoland. Door ons is het project voorzien van een GSO ontvangstsysteem met 2 satellietposities.

GSO flat in Schiedam.

6Project in opdracht van de bewonersvereniging. Dit had tot doel om de ontstane wildgroei van schotels te elimineren door schotels in 6 verschillende satellietposities te plaatsen.

gallery/gsoschiedam-hetsatelliethuis
gallery/gso-ijmeerdijk

GSO project Lommerrijk in Amsterdam, Leeuwendalersweg, Blauwvoetstraat schotelvrij. 157 nieuwe woningen.

In Amsterdam west is men begonnen om de gevels en balkons op nieuwbouw- woningen schotel vrij te houden. Dit houd in dat de bewoners alleen nog een schotel op het dak mogen laten plaatsen door een gespecialiseerd bedrijf. Ook hier is gekozen voor Het Satelliethuis om dit te verzorgen.
Alle woningen zijn voorzien van een coaxkabel van de meterkast naar het platte dak. Deze manier van GSO is simpel, efficiënt en kostenbesparend. Een geweldige oplossing in deze tijd van financiële crisis,